Credit Expo

Bent u actief in credit management of hebt u geregeld te maken met aanverwante diensten? Dan kunt u op 20 oktober niet voorbij aan Credit Expo, dé beurs voor debiteurenbeheer, kredietinformatie, elektronische facturatie en kredietverzekeringen. Ook Modero zal als vooraanstaand gerechtsdeurwaarderskantoor van de partij zijn. Zo stellen we er onze geïntegreerde aanpak voor de inning van b2b facturen: Go Solid.

Credit Expo: versnel uw inkomende cashflow

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de Belgische markt voor credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder uw klantrelaties onnodig onder druk te zetten. Onze professionals praten u bij over trends, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

Modero: continue innovatie

Credit Expo biedt u de gelegenheid om beter kennis te maken met het dienstenaanbod van Modero. De inzet van gedreven medewerkers met kennis van zaken en de juiste sociale reflex is de basis van onze service. Daarnaast zetten we voortdurend in op technologische vernieuwing. Via een geïntegreerde, procesmatige werkwijze – met oog voor de reputatie van de schuldeiser én de sociale situatie van de schuldenaar – trachten we onze dienstverlening almaar beter te maken.

Onze aanpak is succesvol gebleken dankzij de ontwikkeling van ons eigen softwareplatform, ons nationale netwerk en onze centrale-decentrale werkwijze waarbij de lokale betrokkenheid van de gerechtsdeurwaarder wordt gecombineerd met de centralisatie van data en kennis.

Ondersteuning bij nieuwe procedure

Sinds juli 2016 voorziet de Belgische wet een nieuwe administratieve procedure, uniek in Europa, om onbetaalde facturen van ondernemingen in een b2b-relatie veel sneller en goedkoper te innen. In plaats van de oude, omslachtige en tijdrovende rechtbankprocedure is met de hulp van onze tools en expertise een nieuwe, volledig digitaal ondersteunde procedure ingevoerd.

De nieuwe procedure laat toe om zonder tussenkomst van een rechtbank onbetwiste en opeisbare geldschulden in te vorderen. Modero zet de toon door deze procedure te koppelen aan onze Solid-score, een unieke indicator voor de financiële draagkracht van een partij, om zo kwaliteit, snelheid en financiële transparantie vooraf te garanderen. Voor dit laatste werd een bijzonder financieel model uitgewerkt. Op Credit Expo lichten we graag de meerwaarde van deze Go Solid-aanpak toe.

Credit Expo is gratis toegankelijk voor eindgebruikers en beleidsbepalers actief in credit management. De tweede editie van Credit Expo België wordt gehouden op donderdag 20 oktober 2016 in de Brabanthal Leuven. Registreer u gratis met onze registratiecode MDR2016.