Rapportering, inning en analyse met Health Me

De zorgsector krijgt regelmatig af te rekenen met onbetaalde facturen. Een geïntegreerde aanpak vraagt grote investeringen die ten koste gaan van de kernactiviteiten. Health Me van Modero komt daaraan tegemoet: debiteurenbeheer op maat van zorginstellingen koppelt efficiëntie aan betaalbaarheid.

Ook interesse? Neem contact op met healthme@modero.be.

Invordering op maat

Health Me staat voor een kostenefficiënt debiteurenbeheer, waarbij de jarenlange ervaring van Modero binnen de zorgsector gekoppeld wordt aan de filosofie en communicatiestijl van uw zorginstelling. De volledige dienstverlening leidt naar een ontzorging van het ziekenhuis, zodat de focus integraal naar zorgkwaliteit kan gaan.

Specialisatie in financieel management

Met Health Me vindt u de ideale oplossing voor invordering van facturen. Het nationaal netwerk van Modero heeft internationale contacten en zorgt met meertalige medewerkers, ruime openingsuren en een digitaal loket voor uitstekende resultaten. Ook bij minder bemiddelde klanten.

De uitgebreide mogelijkheden van Modero

Het digitaal platform voldoet aan alle veiligheids- en privacy-vereisten en is eenvoudig te integreren in uw bedrijfssoftware. Het systeem zorgt voor duidelijke periodieke en realtimerapportering inzake recuperatiepercentages, doorlooptijden of andere KPI’s die u belangrijk vindt, wat u meer grip geeft op het te voeren beleid. Implementatie van Health Me gebeurt modulair, in functie van de zorginstelling.

Pro-actieve aanpak

Bij de Health Me-samenwerking hoort ook de Solid-score, waarmee we solvabiliteit en betaalgedrag van klanten beter inschatten wat bijdraagt tot de kostenefficiëntie voor alle betrokken partijen. Modero zorgt ook voor duidelijke governance-afpraken, inclusief SLA-overeenkomst, exit plan en draaiboek.

De totaaloplossing van Health Me

Het partnership met Modero betekent voor u een end-to-end oplossing waardoor de financiële diensten van zorginstellingen kostenefficiënt, transparant en volgens de laatste technologie worden aangepakt.

Besluit:de samenwerking met Modero leidt tot een kostenefficiënt financieel beheersysteem dat snel, transparant en performant resultaten oplevert. Health Me ontzorgt uw zorginstelling.