Solic Score

Hebt u al te vaak het gevoel dat uw invorderingsproces sneller, goedkoper en beter kan? Dan is het hoog tijd om kennis te maken met Go Solid, een onmisbaar instrument om uw business gezond te houden. Alles draait daarbij om de Solid Score, die het betaalgedrag van een klant in kaart brengt.

Een business runnen doe je op basis van inzichten

Om met succes een onderneming te leiden, is het zaak om een business door en door te kennen. En dan gaat het niet alleen om de activiteiten en de markt, maar ook om uw klanten. Heeft uw klant structurele financiële problemen? Dan is de kans groot dat hij al een dossier heeft bij Modero. De kennis van de solvabiliteit van uw klant zetten we om naar concrete, bruikbare informatie die ons toelaat de juiste aanpak te kiezen om uw vordering zo snel mogelijk te innen. Bovendien is deze informatie ook in een beginnend stadium bruikbaar. Zo kunt u nagaan of het wel een goed idee is om met een potentiële klant in zee te gaan.

Kennis van solvabiliteit vertalen naar score

Als gerechtsdeurwaarder hebben we toegang tot verschillende externe gegevensbestanden. Van zodra we over de vereiste titel beschikken, raadplegen we die bestanden om de solvabiliteit van uw klant mee te definiëren. Alle informatie samen vertalen we dan via een beproefd statistisch model naar een eenvoudige score tussen 0 en 100, zodat u in een oogopslag een duidelijk en objectief beeld krijgt van de financiële situatie van een klant.

Ondersteuning waar nodig

U merkt het al: de Solid Score is het vertrekpunt voor duurzaam klantenbeheer. Maar natuurlijk stopt het daar niet. Als vooruitstrevend gerechtsdeurwaarderskantoor hebben we veel ervaring met het bieden van oplossingen op maat. Dat kan door het behartigen van het volledige invorderingsproces, door gerichte ondersteuning of door louter advies.

Vragen? Neem gerust contact op!