cashflow omhoog

U hebt een stabiel inkomen nodig om uw bedrijf uit te bouwen. Onbetaalde facturen en onbetrouwbare handelspartners ondermijnen uw groeipotentieel.

Met de Solid-aanpak van Modero bouwt u garanties in voor uw cashflow.

1.    Voordelen van de Solid-score

Debiteurenbeheer van Modero gaat verder dan eenvoudige inning: we analyseren het betaalgedrag om te bepalen welk type schuldenaar uw klant is. Dat verhoogt de voorspelbaarheid van uw invordering, zodat u gerichter uw inkomsten plant. De Solid-score is gebaseerd op de uitgebreide expertise die we als gerechtsdeurwaarder op het terrein opbouwen.

2.    Versterk uw concurrentiepositie

Het debiteurenbeheer van Modero zorgt voor een efficiënte inning van uw facturen. We beheren de volledige invordering en reageren meteen als de betaaltermijn niet gerespecteerd wordt. Modero werkt met een aangepast invorderingstraject:  we bepalen samen met u hoe we inspelen op uw schuldenaars.

3.    Betere cashflow-positie dankzij Go Solid

Onbetaalde facturen verzwakken uw uitbreidingsmogelijkheden en kunnen in het ergste geval operationele problemen veroorzaken. Met Go Solid wapent u zich daartegen: de geïntegreerde invordering bij B2B-facturatie leidt tot snelle resultaten.

4.    Duidelijk, snel en kosteloos

Invordering van uw B2B-facturen was nog nooit zo eenvoudig: u bezorgt de factuur digitaal en Modero handelt de administratieve procedure (‘ios’) af. Gemiddeld ontvangt u binnen de 4 weken uw geld. U betaalt niets dankzij onze verzekering.

5.    Modero: uw betrouwbare partner

Bij Modero kan u terecht voor elke stap in de invordering: van de beginfactuur tot de finale uitvoering op basis van de administratieve procedure. Met de Solid-aanpak loopt u dan geen risico op extra kosten.