Versterk uw commerciële relaties met Modero

Ziet u de tussenkomst van een gerechtsdeurwaarder als een noodzakelijk kwaad? Vreest u dat dit het einde betekent van een commerciële relatie? De tussenkomst van Modero zorgt er niet alleen voor dat de bestaande commerciële relatie bewaard blijft, het kan deze zelf versterken. Hoe krijgen we dit voor elkaar? 

Risico management

Indien gewenst helpt Modero de risico’s van de onderneming te beheersen. Door met u mee te denken voorkomt Modero stressrelaties. We hebben de kennis en de middelen om continu een doorgedreven solvabiliteitsscreening  aan te bieden. Zo kunt u uw commerciële relatie bijsturen waar nodig.

Partner van Sales

Modero kan uw interne sales afdeling een doorgedreven rapportage bezorgen zodat deze correcte commerciële inschattingen kan maken. Voor velen zijn wij dan ook de eersten die positieve ontwikkelingen bij uw klanten vaststellen. We beschikken namelijk over informatie rond gerespecteerde betaaltermijnen, stockcorrelaties, solvabiliteitsscreening, officiële registraties, vaststellingen, klachtenafhandeling, gespecialiseerde scoremodellen, en plaatsafstappen door de gerechtsdeurwaarder. Deze info helpt het sales team om klanten en zelfs prospecten proactief te benaderen.

Opvolging op maat

Onze specialisten zijn er voor u. We kunnen meetings voorzien om u te informeren over nieuwe methoden en de recente wetgeving zodat u bepaalde klanten of doelgroepen op de juiste manier kunt benaderen. Tijdens de meetings identificeren we problemen en gaan we op zoek naar oplossingen. Zo lopen uw commerciële relaties zo ideaal mogelijk.

Versterking bedrijfsimago

Dankzij deze wisselwerking kunt u een aangepaste en proportionele benadering van uw klant bekomen. Na verloop van tijd zal u zien dat Modero zo uw bedrijfsimago ten goede komt. Gerechtsdeurwaarders hoeven dus niet noodzakelijk de brenger van slecht nieuws te zijn. Wij zorgen voor de juiste balans tussen uw financieel belang en gezonde commerciële relaties.

Voor meer informatie, neem dan vandaag nog contact met ons.