Moskou internationale conferentie Modero

Gerechtsdeurwaarder Patrick Gielen, expert buitenland van het Modero netwerk, houdt de vinger aan de pols op de internationale conferentie over gedwongen uitvoering die dit jaar van 31 juli tot en met 3 augustus plaatsvond in Moskou. Op deze tiende editie gaf Patrick zelf ook de uiteenzetting: “De tenuitvoerlegging: huidige situatie en toekomstige ontwikkelingen”. Hij lichtte onder andere de Belgische CROS-databank, IOS-procedure en e-betekening toe.

Modero wil haar opdrachtgevers een zo uitgebreide dienstverlening aanbieden en onderhoudt daarom intense internationale contacten. Naast uw lokale dossiers behartigen we ook uw juridische vraagstukken en invorderingsopdrachten met een internationale dimensie. Daarvoor doen we voortdurend beroep op de expertise en logistieke ondersteuning van onze talrijke internationale partners. Deze conferenties zijn een unieke gelegenheid om de laatste stand van zaken met elkaar te delen.

Hebt u niet-betalende klanten in het buitenland? Contacteer de specialisten van het Modero International-team met al uw vragen.