Opleidingsmarathon Modero Academy presentatie spreker en publiek

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019 vond traditioneel de opleidingsmarathon van Modero Academy plaats. Met de meer dan 200 inschrijvingen van stagiairs, kandidaten en titularissen gerechtsdeurwaarders uit heel België bevestigden de aanwezigen dat er een grote vraag is naar boeiende lezingen die de actuele topics in de juridische wereld bevattelijk brengen in een aangenaam kader. De 13 sprekers zorgden elk vanuit hun eigen vakgebied voor een nieuwe kijk op bestaande kennis en beter begrip van nieuwe regelgeving.

In het Moderohuis in Antwerpen werd elke sessie, steeds met simultane vertaling naar Nederlands of Frans, bijgewoond door meer dan 130 confraters. Een forse stijging in vergelijking met de vorige editie zodat we genoodzaakt waren video-streaming in te zetten.

Modero Academy wil een ruim aanbod aan juridische vorming aanbieden in het landschap van de gerechtsdeurwaarder. Het organiseert opleidingen voor medewerkers in het Modero-netwerk en gerechtsdeurwaarders in heel België. Daarnaast verzorgt het publicaties over specifieke topics binnen de sector.