Modero organiseert veiling ten voordele van City Pirates

Modero organiseert een veiling van unieke gesigneerde voetbaltruitjes en een wedstrijdbal van Club Brugge ten voordele van de City Pirates, omdat het om zoveel meer gaat dan een voetbalclub. Wil jij binnenkort voetballen in een truitje van Hans Vanaken, Simon Mignolet, Dieumerci Mbokani, Vincent Kompany, Kalidou Koulibaly, Didier Lamkel Zé of City Pirates? Heb jij thuis een speciaal plaatsje voor de gesigneerde wedstrijdbal van Club Brugge? Bezoek dan snel onze online veiling en waag jouw kans!

De opbrengst gaat integraal naar de City Pirates, een voetbalclub én uniek sociaal project in Antwerpen. Jongeren kunnen er uiteraard voetballen, maar zij én hun ouders krijgen er ook sociale ondersteuning. Met voetbal als motor, sociaal engagement als brandstof en diversiteit als kracht helpen de City Pirates jongeren, ouders en buurtbewoners dichter bij elkaar te komen. Samen met enkele voltijdse krachten en een team van tweehonderd vrijwilligers zijn ze een pionier op het terrein.

Modero ondersteunt de club al jaren, want wij voelen ons erg verwant met de City Pirates. Ook gerechtsdeurwaarders van Modero zijn maatschappelijk betrokken en hebben een sociale rol te vervullen. Dat is nodig om echt te kunnen bemiddelen.

De veiling loopt nog t/m vrijdag 28 februari. Wil je mee bieden? Klik hier.