Modero biedt u als dienstverlener oplossingen op maat. Heeft u een vraag of een specifiek probleem? Modero zoekt de oplossing die een meerwaarde biedt voor alle betrokken partijen, ook als dat betekent dat er grenzen moeten worden verlegd. Als gerechtsdeurwaarderskantoor kunnen we bogen op gespecialiseerde medewerkers, een ruime expertise en een grondige kennis.

Kennis en technologie ten dienste van opdrachtgever én klant

Voor een gerechtsdeurwaarderskantoor speelt communicatie een cruciale rol. Deze communicatie met u als opdrachtgever, met de klant maar ook intern, binnen het Modero Netwerk, steunt op een innovatieve toepassing van de meest moderne technologieën op het gebied van communicatie en databeheer. Onze ICT-dienst verzorgt voor heel België een snelle, geautomatiseerde aanmaak van uw dossiers dankzij de zelf ontwikkelde state-of-the-art software. Of u ons nu één dossier bezorgt, of een overeenkomst sluit voor grote wekelijkse of maandelijkse pakketten, we stellen telkens al onze kennis, technologie en mensen ten dienste van de opdrachtgever én de klant. Dat is onze opdracht. Dat is ons engagement.

Lees hier alles over onze diensten:

VOOR ADVOCATEN

VOOR ONDERNEMINGEN

VOOR DE OVERHEID

VOOR PARTICULIEREN

SPECIFIEKE DIENSTEN

Een gerechtsdeurwaarderskantoor voorkomt betalingsconflicten

Modero is een vooruitstrevend gerechtsdeurwaarderskantoor. We combineren de klassieke zorg voor individuele dossiers met een hypermoderne aanpak van grote projecten. En in alles wat we doen hebben we oog voor de menselijke kant van ons beroep. De focus ligt zowel op het oplossen als op het voorkomen van betalingsconflicten. Deze overtuiging staat centraal in onze visie. Modero beschouwt hierbij de schuldenaar als de klant en de schuldeiser als de opdrachtgever. De combinatie van technologische innovatie en menselijke finesse vormt de essentie van onze uniforme werkwijze.

THE MODERO WAY