Modero versterkt zijn internationale expertise met de komst van gerechtsdeurwaarder Patrick Gielen

Het team van Modero Brussel werd recent versterkt met een van de jongst benoemde gerechtsdeurwaarders van België Patrick Gielen (foto) en een extra bijkantoor in de Stationstraat 42/1s in Etterbeek.

Patrick Gielen is de enige gerechtsdeurwaarder met een taalcertificaat voor de drie landstalen. Hij is als expert internationaal recht met betrekking tot de grensoverschrijdende betekening en tenuitvoerlegging betrokken als afgevaardigde voor Brussel bij de Internationale Unie van Gerechtsdeurwaarders UIHJ.

Hij is lid van de redactieraad van het tijdschrift van gerechtsdeurwaarders en auteur van diverse publicaties, waaronder het recent verschenen naslagwerk Code de l’Espace judiciaire civil européen annoté – 2017, samen met Guillaume Payan. Dit werk omvat alle EU richtlijnen en verordeningen over de justitiële samenwerking tussen lidstaten met betrekking tot burgerlijke en handelszaken. Dit alles geplaatst tegen de juiste achtergrond en met belangrijke en inzichtgevende jurisprudentie uit België en andere lidstaten. Alle professionelen die in deze materie werkzaam zijn zullen waarschijnlijk niet meer zonder kunnen.

Met het extra bijkantoor is Modero Brussel voortaan nog beter bereikbaar. De centrale administratie blijft dezelfde. Hier vindt u alle gegevens.