Kerstmarkt stad Antwerpen reuzerad

Naar jaarlijkse traditie zorgde Modero op 2 juli 2019 voor een vlot verloop van de online veiling van de stalletjes op de Kerstmarkt in Antwerpen. Geïnteresseerden konden zich vooraf registreren en mochten vanaf 17u volledig digitaal bieden op de stalletjes.  Deze editie zorgde weer voor een recordopbrengst!

Dat resultaat werd behaald dankzij de professionele aanpak van de dienst evenementen van de stad Antwerpen en het unieke digitaal platform dat Modero voor dit evenement ontwikkeld heeft. Het veilingplatform garandeert maximale transparantie en objectiviteit zodat iedereen de veiling online kan volgen. Bieden kan na eenvoudige registratie via de elektronische identiteitskaart. Zo geeft de online veiling elke ondernemer de kans om zijn of haar voorkeursplek in de wacht te slepen.

De stad Antwerpen en Modero hebben vijf jaar geleden bewust gekozen voor deze digitale aanpak en ook nu weer blijkt dat de keuze voor deze innovatie de juiste was. Het Modero-team bedankt de stad voor het vertrouwen in deze jarenlange samenwerking en wenst alle uitbaters veel succes bij de voorbereidingen van hun Kerstactiviteiten.  Ons team brengt de kerstmarkt zeker een bezoekje!