Van 18 september tot en met 26 september verwelkomt Vlaanderen het WK Wielrennen. De gaststeden voor de honderdste verjaardag van dit WK zijn Leuven, Knokke-Heist, Brugge en Antwerpen. Dit heeft impact op de bereikbaarheid van onze kantoren.

Leuven

Tijdens de Flanders Ride Leuven, parcoursverkenning en de wegritten van de Junioren zal de binnenstad volledig afgesloten zijn. Hierdoor zal het kantoor van Modero Leuven niet open zijn op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 september. Het kantoor blijft wel bereikbaar per telefoon en e-mail.

Brugge

Van 18 september tot 22 september 2021 vindt het WK tijdrijden plaats tussen Knokke-Heist en Brugge. Dit heeft een grote impact op de mobiliteit in en rond Brugge en de bereikbaarheid van het kantoor van Modero West-Vlaanderen te Brugge.

Via de routeplanner op de website van de Stad Bruggekrijgt u meteen de te volgen route. Voor het kantoor van Modero West-Vlaanderen selecteert u ‘ik wil naar Sint-Michiels of Sint-Andries’.

Antwerpen

Het kantoor van Modero Antwerpen blijft bereikbaar, aangezien het niet in de wedstrijdzone ligt. Let wel, tijdens de rit van U23 op vrijdag 24 september kan er meer verkeer zijn in en rond de stad. De fiets, te voet en het openbaar vervoer blijven de beste opties om ons kantoor te bezoeken.