Séverine Grzegorzewski is benoemd tot titularis-gerechtsdeurwaarder.

Séverine Grzegorzewski (Modero Hainaut) is op 8 december 2020 benoemd tot titularis-gerechtsdeurwaarder. Haar benoeming is verschenen in het Belgisch Staatsblad van 18 december 2020.

Sinds september 2018 maakt Séverine deel uit van Modero Hainaut. Net zoals de andere kantoren van het Modero netwerk blijft dit kantoor evolueren. Het gezamenlijk doel? Een sterke kennisstructuur op poten te zeten, die de grenzen van de arrondissementen overstijgt. Séverine draagt haar steentje bij aan deze samenhang en openheid binnen het netwerk. Dankzij die mindset kan Modero bijdragen aan de opwaardering van het beroep.

Séverine denkt ondertussen nog altijd na over mogelijke verbeteringen.  Zij is ervan overtuigd dat de jonge benoemden een springplank kunnen én moeten creëren voor bijkomende hervormingen van het beroep. Zo’n toekomstvisie is essentieel in deze moeilijke tijden, die de sociale rol van de gerechtsdeurwaarder nogmaals onderstreepten.

Daarom wil Séverine haar dynamiek, volhoudingsvermogen en ernst aanwenden om niet alleen de huidige situatie te analyseren, maar ook om nieuwe zaken te realiseren. Zo kunnen er moderne methoden en instrumenten ontwikkeld worden, die nog meer toegevoegde waarde creëren voor het beroep.

Vanuit het hele Modero netwerk wensen we Séverine proficiat en veel succes!